Известие

Collapse
No announcement yet.

Инфо за две 147ци?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Инфо за две 147ци?

Реших все пак да попитам и тук.

Някой може ли да сподели нещо за някоя от тези 2 Алфи:

http://mobile.bg/pcgi/main.cgi?topmenu= ... f1=details

http://mobile.bg/pcgi/main.cgi?topmenu= ... f1=details

По конкретно ме интересува заслужават ли си парите?

Благодаря ви предварително.

Изглеждат доста съмнителни , понеже през 2001-2002 г изглеждат така 147ците

А тези като гледам са със старите стопове, т.е някой е правил фейслифт

Инъче покарай , виж дали ти е слаб мотора , че този е най-слабия . Закарай я на диагностика да я прегледат , ако е добре и те радва - вземай !
    Alfa Romeo 147 1.9 JTD 8v Distinctive
    Fiat Punto Mk1 1.2 Fire
    Ex: BMW E61 530 Xi

Comment

Колите изглеждат съмнителни пред факта, че и двете са с фейслифт на предницата, който е от 2005г. Ако не се льжа и може да са имали сериозни удари, а е възможно и просто собствениците просто да ги кефи повече новия фейс, макар че тези ъпгтейти са доста скъпи.
      "BEAUTY IS NOT ENOUGH!"
      Alfa Romeo 145 1.4 T.S 97 - EX
      Opel Astra J GTC

Comment

Първоначално публикувано от georgyg
        Колите изглеждат съмнителни пред факта, че и двете са с фейслифт на предницата, който е от 2005г. Ако не се льжа и може да са имали сериозни удари, а е възможно и просто собствениците просто да ги кефи повече новия фейс, макар че тези ъпгтейти са доста скъпи.
        И аз веднага си помислих за по-сериозни удъри...

Comment

Знам, че и двете стоят повече от година в мобилето. Този фейслифт се появява чак през 2004г. края. Нещо ме съмнявада са некви фенове, щото това е най - слабия мотор. Иначе фейса си го бива ма според мен не си струва, а и няма снимки отвътре - може да са дори без бордови компютър.
          ALFA 147 1,6 TS 120hp 2002г.

Comment

Първоначално публикувано от homejoker
            Знам, че и двете стоят повече от година в мобилето. Този фейслифт се появява чак през 2004г. края. Нещо ме съмнявада са некви фенове, щото това е най - слабия мотор. Иначе фейса си го бива ма според мен не си струва, а и няма снимки отвътре - може да са дори без бордови компютър.
            Едната има снимка отвътре. Общо взето изглежда добре и отвътре и отвън...но това разбира се нищо не означава... Мога да спомена, че със сигурност не са автомобили на фенове, което ме навежда на мисълта, че фейслифта е в следствие на удър...може и да греша разбира се...

Comment

Ами както казват колегите, закарай ги на дигностика, огледай хубаво шасито на канал, все ще си личи по нещо ако е имало удар, покарай виж дали носи нанякъде.Ако ти харесат взимаш.
              Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
              Нагоре по стълбата, която води надолу
              sigpic

Comment

Колеги при по-сериозни удари с колата се получава това-www.euroncap.com/Player.aspx?nk=11a61336-07a9-4c23-b080-cd3edc1efbc0 та според вас дали някой ще се занимава да оправя колата след удар от подобен характер???
                Американски форум: Питаш нещо и ти отговарят;
                Руски форум: Питаш нещо и теб те питат;
                Български форум: Питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.

Comment

Нещо не ми се отварят линковете, но кво ти дреме, харесва ли ти отивай да диагностика и да я проверят, ще си проличи ако е имало удар. И моята белисима е слабият мотор, ма непречи да си я правя . А и по-добре че не е мн коне, поне ще знаеш че не е ръчкана мн както некой двг дзвер.
                  sigpic
                  Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

Що се занимаваш с тия 147-ци...Цимай 1 156 и да ти е мирна главата .Бтв оправи линковете не бачкат!
                    http://vbox7.com/play:613ca9d6

Comment

Тва запитване е от май месец бре момци, обявите отдавна са изтекли и вероятно човека сигурно си е взел вече кола...........

Comment

Първоначално публикувано от Доко Покажи съобщение
                        Тва запитване е от май месец бре момци, обявите отдавна са изтекли и вероятно човека сигурно си е взел вече кола...........
                        Или пък в следствие на последващи удари и двете вече не са фейслифт
                        0888 232 484 - Бобо Extreme Service
                        sigpic
                        Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
                        Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

Първоначално публикувано от atos85 Покажи съобщение
                          Колеги при по-сериозни удари с колата се получава това-www.euroncap.com/Player.aspx?nk=11a61336-07a9-4c23-b080-cd3edc1efbc0 та според вас дали някой ще се занимава да оправя колата след удар от подобен характер???
                          Как изрови тази тема от преди 1,5год. ?????????????????????
                          А да не взема да питам и защо го направи..............
                          Alfa 156 1,9 JTD - 02,2000г
                          Avensis 2011 -2.0 D-4D

Comment

Абе верно темата стара като смъртта.
                            sigpic
                            Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

Да я заключим,а?
                              Alfa 156 1,9 JTD - 02,2000г
                              Avensis 2011 -2.0 D-4D

Comment

Working...